Vad händer i klubben?

Ändrat program i april och maj

Ändrat program i april och maj

De planerade månadsmötena i april och i maj kommer att genomföras som fotoutflykter, utomhus i stället för i klubblokalen med bildvisare. Det innebär också att våra mellanmöten ställs in tills vidare. Vi återkommer med mer information så snart vi vet mer. Men nappa gärna på Kulturhuset Ödlans fotoutmaning till Biologiska mångfaldens dag den 20 maj. Kerstin Ericsson är kontaktperson från vår klubb.

Mellanmöte 17 mars

Mellanmöte 17 mars

Mellanmöte kl. 19.00 i klubblokalen. Magnus Hägg kommer visa vackra fjällbilder. Har Du bilder du vill visa eller något annat du vill tipsa om så kommer det finnas tid till det också.

Månadsmöte 3 Mars

Månadsmöte 3 Mars

Bildvisning av Anna Olsson. Anna är framförallt känd för sina bilder på stjärnhimlen. Se lite av hennes bilder här: https://annasolsson.weebly.com/gymnasiearbete.html Redovisning av klubbtävling 1.  Inlämning klubbtävling 2. Endast digitalt. Två klasser, en med fritt tema och en med tema Vatten. Tävlingsinformation finner du på hemsidan:http://www.huskvarnafotoklubb.se/tavlingar/tavlingsinformation/

Mellanmöte 21 januari

Mellanmöte 21 januari

Välkommen till mellanmöte 21 januari kl. 18.00. Bildbedömningsdiskussion, Vi ”bedömer” varandras bilder. Ta med dig max 5 bilder att diskutera kring. Obs, vi öppnar kl. 18.00 för inlämning av bilder till Östsvenskan!