Vad händer i klubben?

Bildbedömning – Värmlandsfoto

Värmlandsfoto arrangeras varje år av Värmlands fotoklubbar gemensamt. Det är ett DM i foto. Totalt 8 klasser. Vi ska bedöma en klass som brukar få in runt 150 bilder. Vi träffas måndag 26/2 kl. 19.00 och söndag 3/3 kl. 16.00.

Månadsmöte 9 januari

Välkommen 2024! Årets första möte bjuder på tävlingsredovisning av tävlingarna Årets bild, Årets kollektion och Årets fotograf. Mötet börjar kl 19.00 men vi öppnar kl. 18.00 för mingel och fika.

Månadsmöte – Bildvisning

Välkommen till månadsmöte tisdag 3 oktober kl. 19:00. Bildvisning av Jukka Lausmaa/N (Naturfotograferna). Jukka har haft ett 10-tal utställningar på naturfotofestivaler och hans bilder har publicerats i ett flertal tidskrifter och böcker. Varmt välkommen till en fantastisk bildvisning!