Vad händer i klubben?

Mellanmöte 19 maj

På grund av rådande omständigheter är det planerade mötet inställt, men då vi ska ställa ut i Huskvarna bibliotek i veckan, kommer Kerstin att vara på plats kl 18-20 för att hjälpa till med passepartout och inramning.

Månadsmöte 5 maj

På grund av rådande omständigheter är det planerade mötet inomhus inställt. Vi kommer istället göra en utomhusaktivitet för den som vill. Vi möts på Brunstorps gård kl. 18.30. Alternativt deltar man genom att mejla in bilder till hemsidan. Temat denna gång är ”Livgivande”. Mer information kommer via e-post. Ta med dig eget fika!

Mellanmöte 21 april

På grund av rådande omständigheter är det planerade mötet inställt. Vi kommer istället göra en utomhusaktivitet för den som vill. Vi möts utanför klubblokalen i Huskvarna kl. 18.30. Alternativt deltar man genom att mejla in bilder till hemsidan. Vi har ett tema denna gång, bilden ska vara svartvit. Mer information kommer via e-post.

Ändrat program i april och maj

De planerade månadsmötena i april och i maj kommer att genomföras som fotoutflykter, utomhus i stället för i klubblokalen med bildvisare. Det innebär också att våra mellanmöten ställs in tills vidare. Vi återkommer med mer information så snart vi vet mer. Men nappa gärna på Kulturhuset Ödlans fotoutmaning till Biologiska mångfaldens dag den 20 maj. Kerstin Ericsson är kontaktperson från vår klubb.

Mellanmöte 17 mars

Mellanmöte kl. 19.00 i klubblokalen. Magnus Hägg kommer visa vackra fjällbilder. Har Du bilder du vill visa eller något annat du vill tipsa om så kommer det finnas tid till det också.

Månadsmöte 3 Mars

Bildvisning av Anna Olsson. Anna är framförallt känd för sina bilder på stjärnhimlen. Se lite av hennes bilder här: https://annasolsson.weebly.com/gymnasiearbete.html Redovisning av klubbtävling 1.  Inlämning klubbtävling 2. Endast digitalt. Två klasser, en med fritt tema och en med tema Vatten. Tävlingsinformation finner du på hemsidan:http://www.huskvarnafotoklubb.se/tavlingar/tavlingsinformation/