Vad händer i klubben?

Våravslutning 4 juni

Våravslutning. Samling på Tabergs topp 18.30. Samåkning från klubblokalen kl. 18.00. Vi startar med fika på caféet. Efter fikat fotograferar vi i den spännande omgivningen. Vi tittar på varandras bilder på mötet 3 september. Temat för kvällen är ”sten”.

Fotoutflykt 19 maj

Söndagen den 19 maj gör vi en fotoutflykt till Mullsjö fiskdammar. Avresa från klubblokalen 09.30. Ta med fika! Vi parkerar vid Nykyrka kyrka i Mullsjö, Nykyrkevägen 45 för den som vill komma dit direkt.

Månadsmöte 7 maj

Välkommen till månadsmöte 7 maj kl. 19.00. Tyvärr är kvällens bildvisning inställd. Programmet blir redovisning av klubbtävling 2. Utöver det får du gärna ta med lite bilder som du vill visa upp.

Mellanmöte 16 april

Välkommen till mellanmöte 16 april kl. 19.00. Temat för kvällen är ”Retrobilder”. Ta med diabilder och dela med dig av gamla minnen och svunna dagar! 10-20 bilder per deltagare.

Söndagsträff 14 april

Vi träffas i klubblokalen kl. 17.00. Ta gärna med dig bilder på ett USB samt din kamera. Är det fint väder kanske vi ger oss ut och fotar en stund annars blir vi inne och tittar på bilder.

Söndagsträff 7 april