Vad händer i klubben?

Månadsmöte 5 november

Månadsmöte 5 november

Välkommen till månadsmöte 5 november kl. 19.00. Bildvisare är Lennart Ahlsén. Lennart skriver: Har varit porträttfotograf sedan mitten av 1970 talet med ateljé i Nässjö. Utöver detta har jag fotograferat landskap, veteranbilar, arkitektur och blommor. Nu för tiden är det fågelfotografering med bildvisningar, utställningar och utgivning av en årlig almanacka som gäller. Redovisning av klubbtävling 3 samt inlämning till Årets bild/Årets kollektion.

Fotoutställning

Fotoutställning

Måndagen den 30 september och fyra veckor framåt ställer fotoklubben ut i Huskvarna bibliotek. Alla klubbmedlemmar är välkomna att delta. Bilderna ska hängas upp på måndag kl 16. Kom och hjälp till om du kan! Vernissage av fotoutställningen den 5 oktober kl 11-14 på Huskvarna bibliotek, med försäljningsstart av fotokalendern.

Månadsmöte 3 september

Månadsmöte 3 september

Välkommen till månadsmöte 3 september kl. 19.00. Vi tittar på varandras bilder från sommaravslutningen den 4 juni. Inlämning till klubbtävling nr. 3. Två digitala klasser. En utan tema och en med tema Värme.

Fotoutflykt 18 augusti

Fotoutflykt 18 augusti

Hej! Vi har bestämt oss för att besöka Dumme mosse. Samåkning från klubblokalen kl. 9.30.Tar du dig dit på egen hand så samlas vi på Norra parkeringen strax innan kl. 10. Kör mot Jönköping Airport och följ sedan skyltningen mot Dumme mosse. Norra parkeringen är den du kommer till först och den är tydligt skyltad. Där ifrån är det en liten promenad in i skogen innan mossen öppnar upp sig. Som vanligt, glöm inte fika och kamera! Vi håller lite…

Read More Read More