Vad händer i klubben?

Fotoutställning

Fotoutställning

Måndagen den 30 september och fyra veckor framåt ställer fotoklubben ut i Huskvarna bibliotek. Alla klubbmedlemmar är välkomna att delta. Bilderna ska hängas upp på måndag kl 16. Kom och hjälp till om du kan! Vernissage av fotoutställningen den 5 oktober kl 11-14 på Huskvarna bibliotek, med försäljningsstart av fotokalendern.

Månadsmöte 3 september

Månadsmöte 3 september

Välkommen till månadsmöte 3 september kl. 19.00. Vi tittar på varandras bilder från sommaravslutningen den 4 juni. Inlämning till klubbtävling nr. 3. Två digitala klasser. En utan tema och en med tema Värme.

Fotoutflykt 18 augusti

Fotoutflykt 18 augusti

Hej! Vi har bestämt oss för att besöka Dumme mosse. Samåkning från klubblokalen kl. 9.30.Tar du dig dit på egen hand så samlas vi på Norra parkeringen strax innan kl. 10. Kör mot Jönköping Airport och följ sedan skyltningen mot Dumme mosse. Norra parkeringen är den du kommer till först och den är tydligt skyltad. Där ifrån är det en liten promenad in i skogen innan mossen öppnar upp sig. Som vanligt, glöm inte fika och kamera! Vi håller lite…

Read More Read More

Glad sommar!

Glad sommar!

Här kommer kort förhandsinfo om klubbens närmaste aktiviteter; Fotoutflykten den 18 augusti där vi planerar att vandra från Månsarp till Taberg längs Tabergsån. Och den 3 september startar höstens första månadsmöte med bildvisning från våravslutningen i Taberg i juni. Då är det också inlämning till klubbtävling 3.

Våravslutning 4 juni

Våravslutning 4 juni

Våravslutning. Samling på Tabergs topp 18.30. Samåkning från klubblokalen kl. 18.00. Vi startar med fika på caféet. Efter fikat fotograferar vi i den spännande omgivningen. Vi tittar på varandras bilder på mötet 3 september. Temat för kvällen är ”sten”.

Fotoutflykt 19 maj

Fotoutflykt 19 maj

Söndagen den 19 maj gör vi en fotoutflykt till Mullsjö fiskdammar. Avresa från klubblokalen 09.30. Ta med fika! Vi parkerar vid Nykyrka kyrka i Mullsjö, Nykyrkevägen 45 för den som vill komma dit direkt.