Vad händer i klubben?

Fotoutflykt 18 augusti

Fotoutflykt 18 augusti

Hej! Vi har bestämt oss för att besöka Dumme mosse. Samåkning från klubblokalen kl. 9.30.Tar du dig dit på egen hand så samlas vi på Norra parkeringen strax innan kl. 10. Kör mot Jönköping Airport och följ sedan skyltningen mot Dumme mosse. Norra parkeringen är den du kommer till först och den är tydligt skyltad. Där ifrån är det en liten promenad in i skogen innan mossen öppnar upp sig. Som vanligt, glöm inte fika och kamera! Vi håller lite…

Read More Read More

Glad sommar!

Glad sommar!

Här kommer kort förhandsinfo om klubbens närmaste aktiviteter; Fotoutflykten den 18 augusti där vi planerar att vandra från Månsarp till Taberg längs Tabergsån. Och den 3 september startar höstens första månadsmöte med bildvisning från våravslutningen i Taberg i juni. Då är det också inlämning till klubbtävling 3.

Våravslutning 4 juni

Våravslutning 4 juni

Våravslutning. Samling på Tabergs topp 18.30. Samåkning från klubblokalen kl. 18.00. Vi startar med fika på caféet. Efter fikat fotograferar vi i den spännande omgivningen. Vi tittar på varandras bilder på mötet 3 september. Temat för kvällen är ”sten”.

Fotoutflykt 19 maj

Fotoutflykt 19 maj

Söndagen den 19 maj gör vi en fotoutflykt till Mullsjö fiskdammar. Avresa från klubblokalen 09.30. Ta med fika! Vi parkerar vid Nykyrka kyrka i Mullsjö, Nykyrkevägen 45 för den som vill komma dit direkt.

Månadsmöte 7 maj

Månadsmöte 7 maj

Välkommen till månadsmöte 7 maj kl. 19.00. Tyvärr är kvällens bildvisning inställd. Programmet blir redovisning av klubbtävling 2. Utöver det får du gärna ta med lite bilder som du vill visa upp.

Mellanmöte 16 april

Mellanmöte 16 april

Välkommen till mellanmöte 16 april kl. 19.00. Temat för kvällen är ”Retrobilder”. Ta med diabilder och dela med dig av gamla minnen och svunna dagar! 10-20 bilder per deltagare.

Söndagsträff 14 april

Söndagsträff 14 april

Vi träffas i klubblokalen kl. 17.00. Ta gärna med dig bilder på ett USB samt din kamera. Är det fint väder kanske vi ger oss ut och fotar en stund annars blir vi inne och tittar på bilder.